Ellis de Groot: BGB advies

Wij helpen u graag.

Met mijn kantoor “BGB Advies” doe ik/wij verschillende werkzaamheden o.a. op gebied van belastingen. Zo geven wij belastingadvies, doen voor onze cliënten de belastingaangiften inkomstenbelasting en premie volksverzekering, wanneer nodig vragen wij de van toepassing zijnde belastingtoeslagen aan. Hierbij kunt u denken aan; zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en het kindgebondenbudget. Ook kunnen wij uw voorlopige aanslagen inkomstenbelasting en zorgverzekeringswet controleren, aanvragen of laten wijzigen.
Bij het overlijden van de partner of bij een echtscheiding komt nogal wat kijken aan veranderingen, ook op belastingtechnisch gebied. Graag zijn wij u hierbij behulpzaam, zodat u zich hier verder niet te veel mee bezig hoeft te houden
Bij BGB Advies is het mogelijk om ondersteuning te ontvangen bij administratieve werkzaamheden wanneer men dat door omstandigheden niet zelf (meer) kan. Een voorbeeld hiervan is het organiseren van de administratie, het doen van de betalingen, vermogensbeheer en andere voorkomende zaken.

Graag sta ik de client bij in zaken die vaak simpel lijken maar het veelal niet zijn.
Vanuit maatschappelijke en sociale betrokkenheid met de medemens wil ik u graag van dienst zijn daar waar het nodig is.
Ons motto is: Wij helpen u graag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *