Liesbeth ter Elst: Aandacht voor ieder

Aandacht – zorg – luisterend oor – betrokkenheid – tijd nemen.

Kernwoorden in mijn werk als geestelijk verzorger en uitvaartspreker. Ik, Liesbeth ter Elst, sta mensen bij die te maken hebben met een heftige gebeurtenis in hun leven. Denk daarbij aan achteruitgaande gezondheid, het verlies van een dierbare of het moeten missen van kinderen. Met aandacht en zorg ondersteun ik hen bij de zingevings- en levensvragen die dan naar boven komen: waarom overkomt mij dit (bijvoorbeeld dit ziek zijn), hoe moet ik nu verder nu ik mijn maatje kwijt ben waarmee ik al zo lang samenleef, hoe neem ik op een mooie manier afscheid van mijn dierbare.

Juist vanwege mijn kernwoorden heb ik mij aangesloten bij het Ondernemers Gilde. Iedereen, ook als ondernemer, behoort een bijdrage te leveren aan een sociale samenleving. Een samenleving waarin steeds meer de nadruk ligt op langer zelfstandig thuis blijven wonen. Belangrijk daarbij is in mijn ogen het omzien naar elkaar en elkaar helpen en ondersteunen waar nodig is. Juist door een diversiteit aan maatschappelijk betrokken ondernemers binnen het Gilde is het mogelijk om elkaars netwerk te benutten en zo een positieve bijdrage te leveren aan de leefomgeving.

Liesbeth ter Elst

Aandacht voor ieder
0610206855
info@aandachtvoorieder.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *