Martine van Brakel – Voorhoeve: Voorhoeve Makelaars

Meedenken – tijd & aandacht – eerlijk & deskundig advies

Wie ben ik:
Na mijn studie psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (afgerond in 2002) ben ik dankzij mijn vader in de makelaardij terechtgekomen. Waar in de makelaardijopleiding (afgerond in 2007) vooral de bouwkundige, juridische en commerciële aspecten aan bod komen, maakt juist het werken met mensen dit vak zo interessant. En dit ligt dan weer niet zover van de psychologie als je in eerste instantie zou denken.

Mijn werk:
Zowel bij het verkopen als bij het zoeken naar een woning, is het de kunst om te begrijpen wat voor mensen de echte beweegredenen zijn. Bij een dergelijke belangrijke stap in hun leven wil je hen goed van dienst kunnen zijn. Doordat de trajecten van aan- en verkoop vaak ook nog met elkaar verweven zijn, is het soms een ingewikkelde en uitdagende puzzel. Een zorgvuldige en deskundige afhandeling van het hele aan- of verkooptraject staat centraal onze werkwijze.

Ons bedrijf:
Ons familiebedrijf bestaat inmiddels ruim 55 jaar en dankzij alle mooie contacten die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, ben ik zeer gemotiveerd om het bedrijf voort te zetten.
Naast aan- en verkoopbegeleiding kunt u bij ons ook terecht voor advies en taxaties.
(lid NVM, gecertificeerd taxateur Wonen).

Het Gilde:
Door met de andere leden van het Gilde verder te denken dat alleen je eigen praktijk, hopen we wat voor de inwoners van de gemeente Renkum te kunnen betekenen. De sociale betrokkenheid van de Gildeleden is voor mij erg inspirerend.

Voorhoeve Makelaars
Tel: 026-4453151
E-mail: info@voorhoeve.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *