Ilse Derks: Studio Derks interieurontwerp | styling

Twijfelt u over uw interieur? Moeite met indeling, kleuren en sfeer? Er ligt een plan voor een verbouwing klaar en u heeft wel ideeën, maar dan?
De verlichting kan beter? De werkplek werkt niet lekker…
De kinderen zijn de deur uit…

Als interieurstylist draait bij mij alles om prettig wonen.
Tijdens een gesprek luister ik naar wensen en eisen van de klant.
Met deze informatie en vooruitkijkend naar “de toekomst” maak ik al enige jaren ontwerpen/ indelingen voor bv. de woonkamer, keukens en badkamers. Hierbij let ik op praktische zaken waaronder ook verlichting.
Ik zoek naar nieuwe, creatieve mogelijkheden om de inrichting en de sfeer te geven, waar u zich prettig in voelt.
Buiten de lijntjes kleuren, maar wel binnen de kaders van de opdrachtgever blijven.
Vanuit een achtergrond als bloemist is decoreren en zelf creëren voor mij een tweede natuur. Het beste uit de wensen van de opdrachtgever naar boven halen en dat vertalen in een verrassend en sfeervol interieur.

Bijdrage aan het Gilde
Door me aan te sluiten bij een groep van sociaal betrokken ondernemers van Het Gilde, kunnen we gebruik maken van elkaars capaciteiten en netwerk.
Mijn aandeel is creatief in het bedenken en meedenken in oplossingen, of het nu om mijn vakgebied is of algemene praktische zaken. Dit alles om eenieder te helpen om prettig en langer in je eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

Studio Derks interieurontwerp | styling
Van Ingenweg 25
6871EM Renkum
06-559 46 696
info@studioderks.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *