Henk van Loenen C6 klusdiensten

Met mijn bedrijf C6 Klusdiensten richt ik mij op de kleine klussen in en rondom huis met name binnen de doelgroep. Ouderen wonen steeds langer zelfstandig en zijn niet altijd in staat om kleine klusjes in huis te volbrengen. Met C6 klusdiensten wil ik bijdragen aan het woongenot van deze ouderen. Natuurlijk kunnen ook (nog) niet senioren gebruik maken van C6 Klusdiensten.

Wonen in een opgeruimd en goed onderhouden huis draagt bij aan een plek waar u zich lekker en prettig voelt. Vaak blijven er klusjes liggen die dit woongenot kunnen verstoren. Wacht niet langer en maak een afspraak met mij, zodat ik de klussen voor u op kan pakken.
U kunt C6 klusdiensten voor allerlei klussen in en rondom uw huis. Of het nu gaat om het plaatsen van een rookmelder, het maken van een vensterbank of het vervangen van een slot: ik kom graag langs om de klus te klaren.

Ik kom als klusser bij veel mensen en daarbij valt mij op dat er regelmatig klanten zijn die met vragen zitten over allerlei onderwerpen. Door mij aan te sluiten bij het Ondernemersgilde Renkum hoop ik waar nodig mensen verder te kunnen helpen met hun vragen door ze te koppelen aan andere ondernemers binnen het gilde.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *